Miután megtaláltuk az Önnek megfelelő pályázati forrást, megvizsgáljuk, hogy jogosult-e a támogatás igénybevételére, azaz a megvalósítani kívánt fejlesztés megfelel-e a pályázati kiírás feltételeinek.

  • Összeállítunk egy listát a szükséges, beszerzendő dokumentumokról.
  • Elkészítjük a teljes pályázati dokumentációt.
  • Kidolgozzuk a pályázat szöveges részét.
  • Összegyűjtjük a szükséges mellékleteket.
  • A kiírásnak megfelelő formában és mennyiségben eljuttatjuk az elkészült pályázati anyagot a közreműködő szervezethez.

A pályázat elkészítése során rendkívül fontos a pályázó aktív közreműködése, hiszen minden releváns információra szükség van a feltételeknek megfelelő pályázati anyag összeállításához.

Sikeres, támogatható pályázat elkészítéséhez elengedhetetlen, hogy munkatársaink és Ügyfeleink között kétirányú kommunikáció alakuljon ki már a közös munka kezdő szakaszában, és a teljes projekt ideje alatt fenn is álljon. Ezt elősegítendő barátságos környezetben várjuk kedves Ügyfeleinket.

A lenti táblázat árai irányárak, a sikerdíj pontos meghatározása a pályázati megbeszélés tárgyát képezi.

Pályázat készítése

Igényelt támogatás összege Sikerdíj
0 - 5.000.000Ft 8%
5.000.001 - 10.000.000Ft 5%
10.000.001 - 50.000.000Ft 3,5%
50.000.000 Ft felett 2%

 

Pályázat megírása: minimális díj egyeztetés alapján

Pályázat figyelése: ingyenes

Pályázati tanácsadáson való részvétel: ingyenes


Pályázatfigyelés

E szolgáltatásunkat azoknak a leendő pályázóknak ajánljuk, akiknek nincs kapacitásuk az aktuális pályázati kiírások nyomon követésére. Előzetes egyeztetés során megbeszéljük, felmérjük, milyen fejlesztéseket kíván a jövőben megvalósítani, amelyekhez hazai, illetve uniós forrásokat is igénybe vehet. Ezt követően a terveinek megfelelő pályázatokról tájékoztatjuk Önt.

Pályázati tanácsadás

Konzultáció keretében ismertetjük, az Ön igényeinek megfelelő, aktuális pályázati lehetőségeket.

Projektmenedzsment

A pályázati anyag beadásával még közel sem ér véget a munkánk. Igény esetén vállaljuk a projekt utógondozását is. Segítséget nyújtunk a támogatási szerződés értelmezésében, kitöltésében, a szükséges dokumentumok összeállításában. Elkészítjük az előrehaladási jelentéseket, pénzügyi beszámolókat, valamint a pályázat elszámoló csomagot.

'', " ")) .'}'